mandag 9. november 2009

mandag med regn:-)



hei:)
Vi har det ganske gøy her! Å jeg er bare forelska i havet asså!  Det er mye anderledes også da men det går ganske fint!

Mamma sier at det blir litt regn denne uka å det var egentlig ganske mye idag. Av og til om kveldene går det en mann med maskingæver utenfor huset, og det er ikke tull! Han gikk faktisk utenfor for ti minutter siden. Men det er jo bare for å passe på!  Men det er jo litt skremmende også.
P.S.     TIL NICK
Pappa har spist honning-melon (som er søtt) og salt skinke (som er salt hahaha) sammen. Å mamma spiste noe salt og søtt sammen også. Begge sier at du, Nick asså bare ikke kan ha søtt og salt sammen!! Og begge tenkte på deg imens å sa "stakkars Nick som ikke vil spise noe så godt".

salt og søtt!



middag på terrassen




dagens gåte: hva har pappa i øret?




HILSEN MARIE:-)

4 kommentarer:

  1. Herlighet, så mye søt og salt høres ikke godt ut i det hele tatt. Hvis folk er så glad i søtt og salt hadde de spist torsk med sjokoladesaus eller hvitløksgodteri, og det gjør de ikke, ergo har jeg rett.
    Høres ut som dokker koser dokker masse. Jeg var også i sjøen på søndag, men det var kaaaaaldt, brrrrrr.
    Nick

    SvarSlett
  2. ..klart søtt og salt går godt sammen! Og blander en noe syrlig i tillegg kan det bli riktig nyyydelig!! Pannekaker med bacon, syltetøy og rømme er en favoritt!!
    Hvitløksgodteri?? Hvitløk er jo ikke salt! Tror det må være noe gale med smaksløken til stakkars Nick! ;-) Gardina

    SvarSlett
  3. Her er jeg eng med flertallet, bare tenk på Smash! Nick, jeg inviterer deg over for noe søtt-salt siden vi jo er alene hjemme begge to! Vi starter med den klassiske "rosiner og peanøtter" blandingen.klem fra Ine

    SvarSlett