onsdag 25. november 2009

Avgårde

Gårsdagens bursdag kommer nok ikke til å gå inn i glemmeboken med det første. Etter frokost på sengen dro vi til frokost nr to, der marie fikk de etterlengtede pannekakene med nutella. Mikkel sine med sirup.
Marie sin overraskelse var at vi skulle feire dagen på stedets all-inclusive hotell. Med bånd rundt armen kunne ungene hoppe opp fra svømmebassenget, tusle bort i baren og bestille kalde drikker så mye de ville. Lunsjbufféen var også en suksess. Og da vi kom hjem og hun trodde alt var over, kom naboene med en drøm av en kake, som vi hadde bestilt fra Samana. Saftig sitronkakebunn med sjokoladesaus og grønn marengspynt. Overdådig, vakker og knallgod! Flere gaver ventet før Mikkel og Marie så bursdagsfilmen jakten på museet 2. Lykke!









I dag reiser vi til Cabarete der Sindre skal ha eksamen i morgen. Vi benytter anledningen til å ta noen ekstra dager i området, mulig innover i landet og opp i høyden. Vi er tilbake i Las Galeras søndag, og er sannsynligvis uten nett inntil da, så på gjensyn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar